Hva er nytt
Topp Bunn
 • Hei Gjest,

  Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Personvern

Vi er Spillforumet, omtalt herunder som ("vi", "våre", "oss"). Vi er forpliktet til å beskytte og respektere personvernet ditt. Hvis du har spørsmål angående dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss.

Hvilken informasjon har vi?

Dette er data som samles inn og brukes:

 • Navnet ditt eller brukernavn.
 • E-post adressen din.
 • IP-adressen din.

Ytterlig informasjon kan samles inn hvis du velger å dele den, for eksempel hvis du huker av for det på profilsiden din.

Vi samler inn noe eller all informasjon i følgende tilfeller:

 • Du er registrert som medlem.
 • Du fyller ut kontakt oss skjema.
 • Du surfer på dette nettstedet. Se informasjonskapsler nedenfor.
 • Du fyller inn felt på profilen din.

Hvordan blir din personlige informasjon brukt?

Vi kan bruke din personlige informasjon på følgende måte:

 • Gjøre deg til et registrert medlem av nettstedet vårt, for at du skal kunne bidra med innhold.
 • Vi kan bruke e-post adressen din til å informere deg om aktiviteten du utfører på nettstedet vårt.
 • Din IP-adresse registreres når du utfører bestemte handlinger på nettstedet. Din IP-adresse er aldri synlig offentlig.

Andre måter vi kan bruke dine personlige opplysninger på

I tillegg til å varsle deg om aktivitet på vårt nettsted som kan være relevant for deg, kan vi fra tid til annen kommunisere med alle medlemmer for å gi viktig informasjon. Dette kan være nyhetsbrev eller kunngjøringer via e-post. Du kan selv velge å motta slik kommunikasjon eller ikke via din profilside.

Vi kan komme til å samle inn informasjon som ikke er personidentifiserbar i løpet av tiden du er medlem på vårt nettsted. Denne informasjonen kan inneholde teknisk informasjon om nettleser eller hvilken type enhet du bruker. Denne informasjonen vil bare bli brukt til analyse og sporing av antall besøkende til nettstedet vårt.

Vi beskytter dataen din

Vi er forpliktet til å sikre at all informasjon du gir oss, er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløringer har vi innført tiltak og prosedyrer for å sikre informasjonen vi samler inn.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som er angitt av oss på din datamaskin, og som gir oss mulighet til å gi bestemte funksjoner på nettstedet vårt, for eksempel å kunne logge inn eller huske visse preferanser.

Vi har detaljert informasjon om informasjonskapsler og det kan du finne her.

Rettigheter

Du har rett på tilgang til personopplysningene vi har om deg eller få tilsendt en kopi av den. For å gjøre det, vennligst kontakt oss. Hvis du mener at informasjonen vi har er ufullstendig eller unøyaktig, kan du kontakte oss for å be oss fullføre eller rette opp i informasjonen.

Du har også rett til å be om sletting av dine personlige data. Vennligst kontakt oss hvis du vil vi skal fjerne din personlige informasjon.

Godkjennelse av personvernerklæring

Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt betyr det at du aksepterer vår personvernerklæring. Hvis du ikke godtar retningslinjene kan du dessverre ikke bruke vårt nettsted. Ved registrering på vårt nettsted vil vi be om ytterlig godkjenning av personvernerklæringen.

Endring av personvernerklæringen

Vi kan til enhver tid endre vår personvernerklæring. Du kan bli bedt om å godkjenne og godta regler og personvernerklæring på nytt hvis endringer forekommer.