Anbefalt musikk

jokinutria

Medlem
Da den sangen kom ut følte mange uvelle da ha ha

Svake menneske, jeg sier Du svake menneske Hvorfor er du så svak?:p:p:p:p:p


Hvorfor er du så svak? Ja, du dummer deg ut sånn som du gjør For du, du røyker, jeg sier Oh du, du drikker Hvorfor er du så svak? Hvorfor er du så svak? Du blir gulere for hver dag som går Oh du, du stinker, jeg sier Oh du, du stinker Ser ut som faen Med sigaretten i munn Er presis som alle andre jeg kjenner Dette må jeg akseptere, jeg sier Dette må jeg akseptere Å leve med og lukte på Hvor enn jeg setter mitt reine bein Kom ikke her og fortelle meg at du begynte for at det var godt, nei Nei, du begynte for at alle andre gjorde det Du er svak og tør ikke si nei Og svak er stemplet fra meg Svake menneske, jeg sier Du svake menneske Se på meg Det er jeg som har stil og karakter For du, du røyker, jeg sier Oh du, du drikker Hvorfor skulle ikke du? Alle andre gjør det Du er jo presis som alle andre Kom ikke her og fortelle meg at du begynte for at det var godt Nei, du begynte for at alle andre gjorde det Du er svak og tør ikke si nei Og svak er stemplet fra meg Svake menneske, jeg sier Du svake menneske Pass deg! Så ikke du blir en av dem Stopp nå! Ja!:p:p:p:p:p
 

jokinutria

Medlem
@jokinutria Long live the king of rock`n roll.:giggle::giggle::inlove::inlove:(y)(y)
Nei det er ikke the king, men noen svenske det der fra 76, elvis døde 77 elvis var ikke helt seg da han fikk mye hjelp da på scenen da, han sang sanger som han ikke måtte røre på seg, mange av de sanger minner mere om da elvis slo gjennom med sang på sund records med sangen that`s all Right (Mama) men de er svenske svar kommer etter på ikke nå:giggle:
 

jokinutria

Medlem
Elvis Forever - A Tribute To The King på 0.75 den går for fort på normal er ikke sånn elvis sang sangene, med Henrik Åberg & Jack Baymoore:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
En av Elton Johns fineste sanger, sunget og spilt mens en drøss med franskmenn - med Quagmire i spissen - står og.....ser på. Helt inntil. Veldig fransk.
 
Topp Bunn