Den store Star Wars-tråden

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Så akkurat SOLO for andre gang.

Jeg hata Last Jedi når jeg så den for første gang. Solo syntes jeg ikke var fantastisk, men underholdende.
Da jeg så last Jedi for andre gang, endte jeg opp med å like den bedre enn første gangen, selv om jeg ikke akkurat liker den uansett.
Til syvende og sist vil for meg, episode 9 bli agjørende for ettermæle til Last Jedi. Klarer de å ro historien i land.

Men SOLO, den likte jeg dårligere andre gangen når jeg så den i kveld. Ja den er både vellaget og underholdende. Men så totalt meningsløs.
Jo da, jeg er helt for å fortsette å lage løsrevne star wars filmer. Men satt side ved side med "hovedfilmene" blir sidefilmene uinteresange i lengden.

Jeg hater ikke SOLO, jeg til en viss grad liker SOLO, men den vil altid være meningsløs. Jeg missliker Last Jedi, men den er i det minste viktig i det større bilde,
og kan kanskje passe godt inn i den store og brede historien.
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
@GrinderX9 Som deg, likte ikke TLJ i det hele tatt, har tidligere notert ned her hvorfor ikke. Men ble faktisk veldig overrasket når jeg så SOLO, og det på den positive siden. Dette var den side-story filmen jeg virkelig likte og sitter igjen og kan huske hva som skjedde. De to andre er og forblir et lite blipp på minnet.

Men er nokså enig i at i forbindelse med hovedfilmene gir disse mindre mening, og er ment som underholdning for de som liker "litt" enkel backstory for karakterer. Kanskje det var meningen hele tiden, bare dårlig gjennomføring?
 
SORRY ynk den siste star wars filmen jeg kjøpte har ikke sett den, ikke tatt opp plasten på coveret eller, tide på se den da er i 3d så jeg ventet grunn varmen men nå er det ok.:cool:
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Så nettopp mesteparten av første episode av SW Resistance. Dette er det kjedeligste SW-innholdet jeg noensinne har vært borti. Kan jo være det er noe for andre, men jeg pleier som regel å like alt som heter SW, så det er ikke et kvalitetsstempel...
 
Walt Disney har ødelagt Star Wars arg tullinger kjøtthuer kålhoder de fortjener et spark i ræva si idioter, hvorfor solgte george lucas Star wars til de tullingene der. snøft
 
Hva har dem ødelagt med Star Wars?

Jeg koser meg hvertfall med filmene som dem har laget til nå :)
Ok var litt rask der sorry føler star wars ikke er som før exe folk her klager på solo filmen har ikke sett den selv bare sett den første star wars filmen som disney laget da, da tenkte jeg litt sint ang george lucas gjorde en bedre jobb med star wars en Walt Disney føler ikke er de samme filmene som exe new hope er star wars.:giggle:
 
Han Solo filmen anbefaler jeg deg, den er veldig bra :)

Synes fortsatt de nye filmene er bedre enn episode 1-2-3. Men de første er fortsatt soleklart best da.
 

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Selv om jeg ikke likte last jedi, så tenker heller ikke jeg at Disney har ødelagt Star wars. Resten av filmene har vært fra medium til svært bra.
 
Topp Bunn