Dragon Ball-fans?

Sconavax

Junior medlem
Noen som er fan av Dragon Ball-seriene, både/enten de opprinnelige, Dragon Ball Z og/eller Dragon Ball GT? Siden dette er et spillforum: noen fan av Dragon Ball-spillene?
 

Zeldafisken

Medlem
Hadde en lang Dragon Ball-periode da mangaen kom på norsk. Lånte meg gjennom hele serien fortløpende på bibliotektet og var alltid først på ventelista for neste bok. Senere så jeg også litt på DBZ animeen, men på det tidspunktet var jeg ganske mett på handlinga, så jeg hoppet litt rundt og så for det meste de store kampene (Freeza, Cell og Buu var de kuleste). DBGT har jeg sett svært lite av, og der går de jo virkelig bananas med alt mulig, så er usikker på om jeg er så lysten på å få det sett.

Mens jeg leste mangaen fikk jeg platformspillet Dragon Ball: Advanced Adventure (GBA) til jul, etter å ha sikla på det altfor lenge. Det var et fantastisk spill for en DB-frelst unge som meg selv, og spillet fulgte historien i den originale Dragon Ball-serien, der Goku er unge. Tar det fortsatt opp i ny og ne, og jeg synes det holder seg svært godt. Har vel samla det meste som kan samles der, og jeg har dermed unlocka slik at jeg kan spille som alle figurene i spillet (både heltene, hovedskurkene, random fiender, roboter og dyr) og bytte om når som helst. Digger det!

Til Nintendo DS kjøpte jeg Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2, som er et fightingspill med mange spillbare karakterer. Likte også dette spillet svært godt i sin tid, men det er ikke like interessant å gå tilbake til nå.
MEN! Mitt all-time favoritt DB-spill er definitivt fighting-spillet Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 til Wii! Her kan du spille sånn cirka alle karakterene i HELE Dragon Ball-universet (original, Z, GT, fra alle filmene osv) og alle er voice-acta, har sine særegne angrep og egenskaper, og alt er egentlig vidunderlig. Det jeg liker ekstra bra med det, er at selva fightinga er åpen, og du kan løpe eller fly rundt på slagmarken helt fritt. Jeg og vennene mine pleide ofte og leke en form for gjemsel, noe som selvfølgelig er det man bør gjøre i et Dragon Ball-spill. Det kom også en 3'er ut, som visstnok skal være ganske lik men med enda litt flere karakterer, men det har jeg ikke spilt.
 
Topp Bunn