Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Første møte med 32-bits konsoll

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Hva og hvordan var deres første møte med 32-bits generasjonen innen konsoll? Jeg vil anta PS1 for de fleste, men det var jo andre konsoller også...

Jeg hadde NES og GameBoy som liten og hadde venner som senere fikk SNES og N64, men hadde aldri PS1 eller andre konsoller før 2000-tallet og PS2 kom. Jeg var og er mer en PC-gutt, med et varmt hjerte for Nintendo.

Mitt første møte med 32-bitsverdenen må vel ha vært PS1 og Crash Bandicoot. Min fars jobb, TV2, hadde den gang et årlig kalas for de ansatte, og i 1995 ble det lagt til hotellet ved siden av Dyreparken i Kristiansand. Dette er et barnehotell, og en av barnetingene var at de hadde et eget spill-/arkade-rom og mulighet for leie av konsoll til rommet. En gutt i følget fikk leie PS1 og vi spilte Crash Bandicoot til krampen tok oss! Et helt fantastisk spill for sin tid, og veldig annerledes enn alt jeg hadde prøvd før.:)
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Tror for øvrig min eneste 32-bit konsoll var GameBoy Advance. Har mange håndholdte Nintendo-konsoller, fra originale GameBoy til 3DS XL.
 

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Tror for øvrig min eneste 32-bit konsoll var GameBoy Advance. Har mange håndholdte Nintendo-konsoller, fra originale GameBoy til 3DS XL.
Jeg hadde 0 tro på at game boy advance var 32 bit når du skrev det, google det og jommen var den det gitt. Viste jeg ikke.

Mitt første møte med 32-bit konsoll var PS1 ja. Hadde det ikke selv, men var grønn av misunnelse da en kamerat fikk det. Husker spillene på demo disken var overveldende bra. Wipeout var svært imponerendes husker jeg. Husker også vi brukte mange timer på C&C, som forøvrig var ett forferdelig spill på konsoll :p . På den tiden hadde jeg en 486 pc selv, og ps1 var virkelig utrolig mye bedre enn den pcn. Men tror det var siste gangen en konsoll virket så overlegen pc for min del.
 

jokinutria

Medlem
Det var ps1 å n64 jeg byttet å spille på de 2, beste kammeraten min slapp ikke inn i spille rom mitt, jeg var så spille gal da, spillene jeg likte da...Ps1 Resident Evil 1, Resident Evil 2, Resident Evil 3 Nemesis, ridge racer, Doom 1, Doom 2,Loaded, Final Doom, Destruction Derby, Wipeout 1, Rage Racer, n64.. Super mario 64, Doom 64, Mario Kart 64,
Lylat Wars Star Foxs 64, Tetrisphere, Diddy Kong Racing, Automobili Lamborghini,
Wave Race 64