Hjelp til spøreskjema angående gaming, skole og sosialitet

Civ

Junior medlem
Hei alle sammen.
Hatt lite hell i samling av svar ettersom mai tiden er travel for de fleste. Ville da prøve å nå ut til dere.
Spøreskjema er tilknyttet en bacheloroppgave og er ment for videregående studenter. Det er noen spørsmål der hvor de som ikke er i videregående tenker tilbake til tiden de var der eller i jobben de er i nå når de svarer.
Spøreskjema er anonymt og surveyxact er brukt for å skjule ipadresse så deltaker er helt anonym. Ville satt stor pris på all hjelp fra dere ettersom jeg virkelig vil gjøre min egen forskning innenfor temaet.
Takk.

Edit: Takk til alle kommentarer rundt misforståelse rundt aldergrupper. Vil ha alle aldersgrupper over 16 år til å svare ettersom jeg trenger så mange som mulig for å føre analyse. Ville bare si ifra til folk at noen av spørsmålene er tilknyttet videregående, så for å unngå forvirring for folk som ikke er i den situasjonen så ville jeg avklare at dere kan svare utifra hvordan dere husker fra videregående eller ta tilknyttet til det arbeidet som dere er i eller tidligste hukomelse fra skole/arbeid. Tusen takk til dere for at dere vil hjelpe.

Lenke: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=M2SLLE96S51K
 
Sist redigert:

Civ

Junior medlem
Takk for kommentar. Jeg ser at jeg får spesifisere litt bedre. Ettersom det haster med å få svar så godtar jeg alle folk i nesten alle aldersgrupper. Vil foretrekke deltakere som er 16 år eller eldre ettersom at de kan selv gi samtykke innenfor personvernsloven, men er ikke så mye jeg kan kontrollere for. Tenkte at de av dere som ikke er i videregående på grunn av alder, eller andre valg tenker tilbake til sin tid i videregående. Vis det ikke er aktuelt så vil jeg at dere svarer tilknyttet jobben som dere er i eller tidligere skolegang. Jeg setter stor pris på de svarene jeg har fått så langt og ser et glimt av lys i enden. Takk til all deres hjelp.
 
Sist redigert:

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Ok, har svart så godt jeg kan ut fra ungdomstiden. :) Begynte å spille ca da jeg var 4 år forresten, rundt 1990. Commander Keen, Mario (og andre NES og senere SNES-spill) og litt senere Wolfenstein 3D og Doom. :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Civ

Civ

Junior medlem
Ok, har svart så godt jeg kan ut fra ungdomstiden. :) Begynte å spille ca da jeg var 4 år forresten, rundt 1990. Commander Keen, Mario (og andre NES og senere SNES-spill) og litt senere Wolfenstein 3D og Doom. :)
Husker fortsatt mitt første spilleminne når min far spilte legend of zelda: a link to the past. 3 år lille meg satt der i største beundring over karakteren som løp rundt og utforsket verden rundt seg. Var vel ikke før jeg var ca 5 år jeg var helt begeistret i super mario bros 2 og 3, yoshi's island og donkey kong country. Tusen takk for din deltakelse
 
Topp Bunn