Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Hva var det siste spillet/samleobjektet du skaffet deg?

Spilljakten handlet i starten kun om, som navnet sier av seg selv, å jakte på spill. En stor inspirasjonskilde for meg til å starte hele Spilljakten-reisen var "Game Chasers" på YouTube. Jeg binget hele serien, som var ute på dette tidspunktet, og ble selv inspirert til å dra ut. Jeg raidet alle bruktbutikker og loppemarkeder i hele Stavanger- og Sandnesregionen og saumfarte alle hyller med DVD, VHS og CD'er for å finne gjemte skatter. Jeg fant fort ut at det var lite marked for dette i bruktbutikker i området, men etter hvert fant jeg fort ut hvor de beste plassene var og sanket fort inn spill som "The Legend of Zelda - Collectors Edition" og "Luigis Mansion" til GameCube til snaue 25,- per stk. Alt handler om å finne de rette plassene.

I skrivende stund holder de også på å pakke ned den nest siste GameStop butikken her i Stavanger. GameStop Kvadrat åpner gitteret for siste gang i morgen, Lørdag 22.02.2020. Min samlerkarriere begynte mens jeg jobbet på GameStop Kilden i Stavanger. Jeg hadde 3 supre år med supre kolleger og supre kunder. I starten når jeg jobbet på GameStop tok vi inn DVD'er brukt i tillegg til spill. Jeg husker mange kunder da hadde mikset inn GameCube spill sammen med DVD'ene og når jeg bemerket det for kundene fikk jeg bare "Bare kast dem, eller behold dem selv om du ønsker" som svar. Dette er også en måte jeg har fått samlet inn mange av spillene jeg har i samlingen.

Nå i det siste har jeg brukt mye finn.no og facebook-grupper til å kjøpe og selge spill. Det er jo en god måte å selge/kjøpe spill på, men merker markedet har minsket siste årene. Det er ikke like lett å få solgt varer med mindre det er litt spesielle varer på grunn av de fleste har fått tak i det de trenger av "vanlige spill".

Så, hvordan samler du spill? Kun netthandel, eller drar du rundt på loppemarked og saumfarer?
Hva var det siste spillet/samleobjektet du skaffet deg?

Her er min siste anskaffelse:

IMG_4770.jpg

Det ble Street Fighter II til GameBoy Advance! (Microen hadde jeg fra før)

Håper dere tar dere tid til å lese min bakgrunn om hvor min spillsamlemani begynte!

/Geir Ove
 

Kommentarer

Denne tråden fra 2016 har bilder av samlingen min den gang. Siden har jeg skaffet meg en del PS2-titler og et par-tre GB-spill. :) Men jeg har ikke en stor samling, har ikke råd til å gjøre mye med det per i dag.

 
Kan ikke si jeg egentlig samler på noe spill relatert. Men jeg kaster aldri noe, så har mange gode klassisne orginale spill, spill esker og manualer