Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Min "nesten" komplette samling.

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Vil bare begynne med å si, jeg "samler" egentlig ikke på spill. Det har bare blitt en del med årene. Har også alt innholdet og manualene til de gamle spillene som kom I stor boks :)

Beklager mange bilder, om det er mot forum regler eller noe. (haha maks 10 bilder ja, da fjerna jeg ett som hadde de nyeste spillene inkludert (ps4)

Alle spillene har blitt kjøpt en gang når de var ca nye, ikke noe brukt kjøp her :)
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
Imponerende! Kjenner jeg får dårlig samvittighet for alt jeg har kastet opp gjennom årene. Sist for 4-5 år siden kastet jeg OG Xbox, etter å ha spart på den i så lang tid!

Spillbokser har jeg lite igjen av, Diablo Warchest og et par til. Det var så kult å åpne de eskene når man var yngre, lese manualer og fikk kanskje kart med osv...

I dag er jeg totalt gått over til digitale spill, og har mye bedre plass i kåken som følge av det (y)
 

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Takk for det :) . Hehe aldri hatt hjerte til å kaste spill bokser :) . Herre min hatt hvor mye bra som fulgte med ofte, som regel bedre enn hva man i dag får for dyre deluxe utgaver av ting. Også så bra mange av manualene er. Warcraft 2 sin, er jo på flere hundre sider, med fortellinger, bakgrunns historie og mye mer.
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
Det er helt sant! Har veldig får "Editions" selv, på grunn av det. Men er en tråd her om slike spesial utgaver hvor vi har linket inn litt bilder osv.

Warcraft 2 faktisk, veldig kult. Er noen år siden det altså. Men var jo mye strategi i samlingen din ;)
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Jeg har dessverre måttet kaste alle DS/3DS-eskene mine. De tok altfor stor plass. Har alle spillene samlet i en liten, hendig plast-eske laget for formålet.