Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

PC sin egen variant av PS+ og Games with Gold

Spillhistorie.no

Spillhistorie
Medlem
PC sin egen variant av PS+ og Games with Gold, av Joachim Froholt

Folkene bak betal-hva-du-vil-fenomenet Humble Bundle har annonsert sitt neste konsept: Humble Monthly Bundle. Her betaler du en viss sum per måned, og så får du en håndplukket samling spill den første fredagen i hver måned. Litt som PlayStation Plus og Games with Gold, eller Loot Crate om du vil. Litt av poenget ser ut til ... Les mer >>

Innlegget PC sin egen variant av PS+ og Games with Gold dukket først opp på Spillhistorie.no.Fortsett å lese...
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Vet ikke om jeg synes dette var en god tjeneste, liker faktisk ikke å ikke vite hva jeg evt. får i noe slikt. Er man uheldig, ender man opp med spill en egentlig ikke vil ha i utgangspunktet.

Så fremt man ikke kan sette noen preferanser på type spill man liker?
 

Joachim_F

Spillhistorie
Medlem
Ja, det blir jo et lotteri. Sånn er det jo teknisk sett med PS+ osv også, selv om man der får vite ting litt i forveien (man betaler jo et fast abb. for tjenesten uansett).

Hvis hver pakke er god nok, ser jeg for meg at det kan være ganske artig å "åpne" den for å finne ut hva man får denne måneden. Men det er klart at det bare funker om du har en litt bred spillsmak i utgangspunktet.

Det som gjør meg personlig litt nølende er at jeg kjøper mye indie-spill på egenhånd, så jeg vil utvilsomt ende opp med å få flere spill jeg allerede har.

PS: Hvis du ikke har Legend of Grimrock II, så er det jo en kjempegod idé å betale for den første måneden. 12 dollar er en knallpris for det spillet (som er glimrende), og da får du jo whatever de kommer opp med i den første pakken "gratis".
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Ja, er helt enig i det du sier. Forskjellen er at jeg ikke kjøper så mye indie spill da jeg har fått det litt opp i halsen.

Tror det er min store baug å komme over. Ellers er det jo en grei tjeneste for de som like slikt. Men er nok ikke for alle.

Fordelen med PS+ og XBL (har ikke konsoll) er vel at du også får online spilling med, samt spill. Og ser ut som PS4 går mer Indie stil, mens Xbox brukere får indie + AAA.