Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Anbefalt Pokemon GO

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Hvordan kan det ha seg at vi ikke har en tråd for sommerens store slager ennå? Godt at @Cliffback minte meg på det! Jeg er ikke så hektet som mange, er på lvl 8 og fanger et par-tre pokemons hver dag. Beste pokemom jeg har er en Vaporeon på 492 CP. Har sett 37 ulike pokemon og fanget 34.

Husker som oftest ikke å åpne appen når jeg er ute, er jeg redd.:p Sentrum av Bergen er full av pokestops hver tiende meter, men det har vært den våteste juli på nitti år... Så jeg er ikke så mye ute for tiden.;) Var på ferie i Årdal, og der var det nesten ingen pokemon eller pokestops å finne, uansett...:mad:

Hva synes dere om spillet? Jeg synes det mangler dybde, men er likevel forholdsvis artig som en tidtrøyte nå og da. Vet mange er helt hektet så det går på helsen løs, men samtidig er jeg utrolig glad for å lese at mennesker med sosial angst og autisme, blant andre, kommer seg og ut får sosialisert seg! :D:eek:
 

Rolly

Medlem
Jeg har ikke testa det da det rett og slett ikke virker interessant overhodet, sorry, hehe. Den gangen pokemon kom synes jeg bare de var teite og plagsomme og synes vel egentlig det ennå, peace out :p

Men bra for de som liker det og hvis det er det eneste som kan få enkelte til å lette på gluteus maximus så kjør på (y)
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Synes det er ganske sykt å se en gjeng unge løpe rundt etter Pokes, også rett bak ser du de i 40-50 årene som skal holde tritt. Og er det en Lure i nærheten, så sniker de fleste seg til den. Uavhengig av alder! lol!
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
Ser at muligheten for å spille Pokemon faktisk var tilstede for Windows Phone en liten stund, men at nå et noen APIer endret, og borte for godt. :p
 

Cliffback

Medlem
Nå har forsåvidt Pokemon-hypen dabbet litt av for de fleste (desverre inkludert meg også, men mest grunnet at jeg ikke har hatt så mye tid for min del), men vil bare nevne hvor fantastisk det har vært å se så mange plutselig plukke opp Pokemon! Har hatt en kjærlighet for pokemon så lenge jeg kan huske, og vi har alltid vært en gjeng som har spilt de gamle spillene, fra barneskolen til ungdomskolen, og ikke minst videregående hvor det tok helt av! Hva de har fått til med Pokemon GO er sinnsykt kult!

Men skal si meg enig at spillet ikke er dypt nok (enda), og jeg endte ganske raskt opp med å bli hekta på gode gamle Pokemon Yellow i stedet :p

Men spiller fortsatt en gang i blant. Er forøvrig i lvl 22 (snart 23) :)
 

Cliffback

Medlem
Har dette dødd helt ut nå?
Ser nesten sånn ut, men ikke helt. Det var jo en voldsom WOW-faktor da det kom, og spillet har jo ikke akkurat utviklet seg vesentlig siden det. Jeg tror at folk har blitt litt lei av å legge veldig mye tid i å gjøre det samme opp igjen og opp igjen hele tiden. For min del har jeg ikke hatt så mye tid i det siste pga jobb, men tar en tur ut og spiller en gang i blant. Jeg tror det er tilfellet for mange, for det virker som om folk fortsatt liker det. Ser fortsatt folk som er ute og spiller, og det kommer sikkert til å holde seg relativ jevnt på det nivået det er nå til vanlig, mens det vil gå opp i perioder hvor det blir lansert nye features/nye generasjoner Pokémon :)
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Det har ikke dødd ut. Barn i barneskolealder spiller det ennå en masse, ut fra det jeg ser som lærervikar.
 

Cliffback

Medlem
Det har ikke dødd ut. Barn i barneskolealder spiller det ennå en masse, ut fra det jeg ser som lærervikar.
Ja, det er faktisk veldig sant! Ser mange i skolealder som går rundt fortsatt, og bare ved å tenke meg tilbake til da jeg var på den alderen så ville ikke interessen for noe sånt dabbet av :)

Så nei, det har ikke dødd ut, men bare hatt en naturlig nedgang av brukere. Det var jo ekstremt i starten, men det har jo fortsatt veldig mange aktive :) Kommer til å klekke 9 egg når jeg går hjem fra jobb i dag. Med Lucky Egg blir det mye XP :)
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Jeg har ikke spilt på over en måned... Spilte litt i starten, men siden det var midt i syndfloden som var Bergenssommeren i år, så var jeg lite ute med tlf oppe. Kan jo ikke lukke skjermen uten at spillet stopper...
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Men når det viser seg at de har massive spillertap og hele 10 millioner laster ned fake klient, blir det vanskelig å holde kontroll på fakta.

Tror nok mange av oss får en overraskelse når Nintendo presenterer tallene på neste kvartalsmøte.
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Har ikke åpnet appen på en god stund nå. Fenget meg aldri så voldsomt, egentlig. Og Bergen er ikke stedet å ha mobilen frammer.:p
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Er det kommet ut nye tall? Eller er de helt i lykkerus etter Switch annonseringen?! :roflmao:

Ser ikke mange løpe rundt med mobilen etter Pokes som tidligere hvert fall.

Hva er Gen2?