Anbefalt Resident Evil 2 Remake.

kaieivindm

Moderator
Medlem
#56
Fanken, nå skrev jeg mye, men alt ble bort av en eller annen grunn :( . Korte svaret. Skal du spille alle spillene på en platform, er eneste alternativet PC.

1,2,3,4,5,6 og 7 finnes alle til pc.
Residen Evil Revelation 1 og 2 gjør også det.

Av alle hovedspillene (finnes mange mange flere RE spill, men de blir ikke Ansett å tilhøre "hovedserien")
er det bare Code Veronica som ikke er til PC.

Jeg ville likevel anbefalt å gjøre det (ulovlig) gjennom bruk av Emulator. Da pc versjonen av 1,2,3 er elendig, til og med R4 versjonen er ikke noe særlig.
Den beste opplevelsen er gjennom emulator, ps1 for R1,2 og 3. Gamecub for R4.

Ellers er pc verjonen av 5,6 og 7 bra. Det samme er Revelation spillene.

Remaken til Resident Evil 0 og 1 finnes også til pc og er absolutt å anbefalle. Hadde jeg skulle starte ett sted så hadde det vært Remaken til R1.
Så venta på Remaken av 2, Hoppet over 3. R4 er av mange regnet som seriens beste. R5 er kjedelig, men kan spilles gjennom i Co-op. Har selv ikke spilt 6, men den kan også spilles Co-op. Resident Evil 7 har jeg ikke spilt mye av, men fått veldig bra reviews, men det finnes I VR på ps4, noe jeg virkelig kan anbefalle, det var helt magisk. Om du har en ps Vita er faktisk det et godt sted å spille R1 og 2, om du absolutt må spille orginal versjonene :)
Takk. Er egentlig ikke så veldig interessant å fullføre så mange spill på pcen. Sitter nok foran maskinen på arbeid. :(
 
Trådstarter #58
What... :eek:

Skal ikke kalle meg noen kjempe fan, men har vel prøvd omtrent alle spillene i serien.
Resident Evil 1 og 2 var utrolige spill å oppleve på ps1 i sin tid når de var nye. Jeg har alltid likt survival horror, noe jeg fremdeles gjør i dag. Både Alien Isolation og The Evil Within synes jeg var gode spill i sjangeren.

Uansett, etter min mening er følgende spill i serien verdt å spille i dag:
Remaken til Resident Evil 1
Resident Evil 4
og Resident Evil 7.

Muligens også resident evil revolations 1 og 2.

Faktisk er dette en serie hvor nesten alle spillene i det minste er over middels og mange av de er rett og slett klassikere :)
Har du spillet Resident evil 2 å Resident evil 3 nemesis.
 
Trådstarter #65
Husker da den kom på nett da for første gang , ååååå så lykkelig jeg ble da.:giggle: takk takk takk Capcom:inlove:Resident Evil 2 REMAKE.
+ DA på e3 over trøtt som en faen på natt a klokken 03:00 mitt på natta overtrøtt jeg var da men viste sony:inlove: skulle hvise frem Resident Evil 2 Remake da faen meg lykkelig jeg var da.
How Resident Evil 2 Remake Will Terrify You Again yeah i am are ready to kill em all again
Are you ready to buy Resident Evil 2 Remake..
Say yes


https://gamezone.no/avdelinger/spill/playstation-4/ps4-spill/action/resident-evil-2-m-bonus-ps4-pre-order-og-få-in-game-bonuser-137242-p0000066322

https://gamezone.no/avdelinger/spill/playstation-4/ps4-spill/action/resident-evil-2-m-bonus-ps4-pre-order-og-få-in-game-bonuser-137242-p0000066322
 
Topp Bunn