Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Anbefalt Resident Evil 3 Nemesis Remake

jokinutria

Medlem
Det kommer en Remake av Resident Evil 3 Nemsis ,jeg vet det. Det har med historien til både Resident Evil 2 Remake å Resident Evil 3 Nemesis Remake da, for Resident Evil 2 Remake finner sted 24 timer før og etter Resident Evil 3 Nemsis Remake og tidligere STARS-medlem Jill Valentine forsøker å unnslippe en zombieinfisert Raccoon City mens de blir jaktet av en av paraplyens bio-våpen, Nemesis.
nemesis-marvel-vs.-capcom-1.jpg
 

jokinutria

Medlem
Capcom glemmer ikke en mulig remake for Resident Evil 3: Nemesis
Det japanske selskapet Capcom er på toppen av bølgen av remakeene der det kjører alle titlene i sagaen i den nåværende generasjonen av konsoller.

På den måten kan de som ønsker, finne både Xbox One og PC og PlayStation 4 nesten hele sagaen med Resident Evil 0, Remake, Resident Evil 4, 5, 6, åpenbaringer og den nyeste Resident Evil VII.


På denne måten, som vi så under E3 2018 i Los Angeles i januar, kan vi også nyte den spektakulære Resident Evil 2 Remake spesielt fra neste 25. januar på både PlayStation 4 og Xbox One og PC a via Steam, men ikke bare kan ting bli der som en mulig gjenoppretting av Resident Evil 3: Nemesis kan være på vei da de har begynt å spekulere noen brukere etter en Tweet publisert i den offisielle kontoen for spillet.
SgfBpWb.jpg


Den nevnte meldingen refererer til i fredags den 13. som indikerer at i Resident Evil-sagaen har de sin egen uforsonlige forfølger som ikke kan synes å dø.

Denne setningen har gjort tilhengerne til sagaen tenke i en mulig gjenopptakelse av den tredje episoden av sagaen noe som ville lukke serien nummerert i den nåværende generasjonen, og forlater bare den store Code Veronica i fravær av en gjenopptakelse.

https://www.3djuegos.com/comunidad-...-posible-remake-para-resident-evil-3-nemesis/