• Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.

Spillforumets Skjitprat-tråd

kaieivindm

Moderator
Medlem
Tror det er noe som er i gang, men åpningen er vel i morgen?

Gleder meg mest til å lese om spysyke, norovirus og russere som er drita og eller doper seg i det uendelige :p
 

GrinderX9

Promotør
Medlem
Kunne ikke brydd meg mindre om OL. Men jeg synes likevel det er spennende det som skjer politisk der nede nå. Ser ut til at de som sa Kim ikke var gal, hadde rett. Etter å spilt ett gigantisk sjansespill mot hele verden, har han nå både atomvåpen og ICBM som kan bære de. Men så fort han fikk på plass det, så åpner han de politiske dørene for fred og forhandling. Ett mesterstykke av politisk navigering. Så får vi se om det er håp for varige politiske endringer.
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Ligget ut med feber rett under 39 i kveld, som alltid når jeg sover blir jeg mye bedre. Skal kjøre til Bergen (fra Oslo) i helgen for å treffe familien. Søsteren min skal føde sin førstefødte innen få dager. :)
 
Godt det ikke bare er jeg som har lagt død som en sild på sofaen de siste dagene, man flu av verste sort! Gi meg styrke! Helt ute av det. Fortsatt ikke helt god, men får litt tv-serie og gaming tid inne i kaoset.