Telltale Games stenger dørene!

GrinderX9

Moderator
Promotør
Medlem
Ja trist. Men de har produsert de samme spillene i ny drakt i 14 år nå, uten å evne å utvikle seg. Mange av spillene har vært gode, til og med svært gode. Men at spillene ikke lenger selger noe særlig, overasker meg overhode ikke. Kunne virkelig ønske de hadde klart å ta nødvendige grep, det har de altså ikke :(

Til og med siste sesongen av walking dead blir ikke ferdig .

Nå må vi bare krysse fingrene for at noen kanskje kjøper opp de viktigste ipene og at på en eller annen måte kan twd avsluttes.
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
Veldig synd og trist det gikk som dette. Men kanskje ikke super overraskende, de har slitt lenge nå. Uansett, håper de fleste dev's lander på beina og får raskt jobb igjen. Virket som det var mange på kontrakt og sliter dermed økonomisk. Så mange andre selskaper la ut en hånd om åpne stillinger, regner med det løser seg for de fleste.
 

kaieivindm

Moderator
Medlem
Skriver på nytt så det etter på nå jeg skriver feil, att telltals games er konk da er trist da, var noen bra spill der da men ikke mange da,
siste sesong av The Walking Dead vil kanskje fullføres likevel
– Vi kan ikke love noe, men vi jobber med en løsning, melder Telltale.

https://www.gamer.no/artikler/siste-sesong-av-the-walking-dead-vil-kanskje-fullfores-likevel/447006
Kan se ut som mange vil støtte de og hjelpe de med å fullføre det.
Men ser også ut som de får et class-action suit mot seg pga måten de har gjort dette på. Da kan fort den støtten forsvinne, her har det vært total mangel på lederskap og kanskje fortjent likevel. Veldig dumt for de ansatte, som ikke fortjener dette.
 
Topp Bunn