The Secret World

kaieivindm

Moderator
Medlem
The Secret World

Utvikler: Funcom
Utgitt: 2012
Sjanger: Horror
Modus: MMO

upload_2015-5-6_22-48-23.png


Nå lurer sikkert mange på hvorfor orker jeg å lage en tråd om et så gammelt spill. Saken er nemlig det at jeg har begynt mange ganger på TSW, men aldri helt klart å holde på lenger enn 14 dager.

Hadde noen rolige perioder rundt julen 2014, og tok kampen med meg selv at nå skal jeg endelig gjøre en innsats for å komme til end-game i TSW.
Det var en hard og lang kamp, og jeg er faktisk ikke helt der ennå.

Men Funcom skal ha all ære for å få meg til å spille igjen! Dette er et utrolig bra spill. Kan ikke forstå at dette mistet så mange spillere underveis.

upload_2015-5-6_22-50-18.png


Vi vet jo at alle nyere og større produksjoner av Funcom har hatt sin del med bugs, feil osv osv. Age Of Conan hadde det samme i oppstarten.

Tingen er at Funcom har nå fått TSW på et nivå som gjør det virkelig spennende å spille!
De holder fortsatt på å legge ut nytt content, siste issue#11 kom ut i dag. Jeg har vel og merke ikke kommet så langt i historien at jeg har tatt mer enn de første issues som kom ut for mange år siden.

De lanserte denne traileren i forbindelse med Issue#11.

TSW byr på veldig mange utfordringer, og det sier jeg faktisk med glede. Jeg tenker ikke på teknisk sett og design messig (er det også), men missions i dette spillet kan virkelig få de små grå til å bryne seg. "Detektiv" missions kan være nærmest håpløse, og en er ofte glad mange har gjort disse tidligere.

Ofte sliter MMO med ufordragelige mennesker og yngre garde som spammer chattekanaler med stygge ord, lite hjelp å få osv. Tenker meg nok at aldersgruppen i TSW er noe eldre, for det er en fryd i chattekanalene. Og hjelp? Det får du innen kort tid en spør. Om det er hjelp til missions, grinding osv, stort sett aldri problemer.

upload_2015-5-6_22-55-17.png


Er heller ingen tvil om at med full 1080p, DX11 med all grafikk på topp er det unektelig vakkert å se på. Stemningsfull musikk til de grader, og hele miljøet rundt er for min del helt supert!

TSW er nå gratis å spille, men koster en symbolsk sum for å kjøpe det. Dette gjorde at spillerbasen økte en hel del! Man kan fortsatt "subbe" og få en del ekstra godbiter hver mnd.

Sjekk ut TSW sine hjemmesider!
 
Topp Bunn