Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

The Sims 4 kommer til Xbox One

kaieivindm

Moderator
Medlem
Trueachievements.com kom med en liten nyhet i dag om at The Sims 4 kommer til Xbox One.
Er allerede egen produktside på MS sine sider om spillet, i en Deluxe Party utgave.

upload_2017-7-24_21-3-37.png


Ser ut som lanseringsdato blir den 14. november i år. Spennende å se hvordan det går på konsoll, spillet kom ut i 2014 til PC.

Fra MS butikken.

MS skrev:
Beskrivelse
Forhåndsbestill, så får du tilgang opptil tre dager før lansering og stæsjpakken The Sims™ 4 Vidunderlig veranda, som har boblebad!*

Gjør simmene dine til festens midtpunkt med The Sims™ 4 Deluxe Edition! Fra laserlys og ville festantrekk til kule tikibarer og gøyale dyrehatter, nå kan du utforske den eventyrlystne siden av simmenes hjerte, kropp og sjel.

DELUXE EDITION-INNHOLD - Festens midtpunkt, nedlastbart innhold - Oppe hele natta, nedlastbart innhold - Fete dyrehatter, nedlastbart innhold

LAG UNIKE SIMMER Lag et utvalg unike simmer med eget utseende, store personligheter og egne følelser. Form simmenes kropper med simskaperen, og velg frisyrer, ganglag og klær. Gi dem mening i livet ved å velge personlighetstrekk og ambisjoner som gir deg kontroll over simmenes hjerte, kropp og sjel.

BYGG DRØMMEHJEMMET Bygg hus til simmene med den rombaserte byggemodusen. Konstruer drømmehjemmet ved å velge romløsning og møbler, og gjør det fint i hagen. Du kan til og med bygge et svømmebasseng eller en kjeller!

UTFORSK FARGERIKE VERDENER
Reis fra sted til sted, utforsk unike nabolag og oppdag kule utesteder. Simmene kan besøke nye lokalsamfunn og utvide den sosiale sirkelen sin, henge med venner i parker eller finne og samle morsomme ting.

LEK MED LIVET Kontroller de spennende og underholdende øyeblikkene i simmenes liv, fra forhold til karrierer. Valgene dine former alle aspektene ved livene deres, fra de blir født, mens de er småbarn og helt inn i voksenlivet. Utvikle simmenes ferdigheter og gi dem hobbyer.

*Vilkår og begrensninger gjelder. Sjekk www.ea.com/the-sims/the-sims-4/console/disclaimers for å få vite mer.
Kilde.
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Jeg spilte Sims 1 og Sims 2 en god del, hadde mye moro med dem i ungdommen. Men siden har jeg ikke spilt dem noe særlig. Eier både Sims 3 og Sims 4, siden søstrene mine brukte min Origin-konto for å spille.
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Å NEI! Kommer aldri til å bli kvitt det spillet! Da kommer de til å gli inn på topplistene igjen :(

The Sims ass, vond verkebyll!
 

kakemannen

Nintendo Forever
Medlem
Ha ha pass på så ikke hjerteinfarktet kommer snikende :p
Kommer til å overleve dette fint, men spørs hvor lenge spillet nå kommer til å vise igjen på topp10 listene.

Dette spillet er jo primært rettet mot jenter og de er jo veldig flink på digitalekjøp. Så kanskje fysiske versjoner er så få at det ikke vises :)
 

fnwilborn

Moderator
Promotør
Medlem
Jeg synes nå det er bra at det selger jeg.:) Trenger alle typer spill til alle typer mennesker.:) Selv digget jeg Sims 1 og Sims 2, men så gikk jeg lei.