Hva er nytt
Topp Bunn
  • Hei Gjest,

    Velkommen til Spillforumet. Registrer deg i dag og bli med på diskusjonen!

Velkommen til Spillhistorie.no

Joachim_F

Spillhistorie
Medlem
Hei :)

I dette forumet kan du diskutere artiklene på Spillhistorie.no, og gi oss tilbakemeldinger, ris og ros.

Om oss:

Spillhistorie.no er et fritidsprosjekt. Vi er for øyeblikket to stykker, som skriver om de spillene som opptar oss. De kan være nye eller gamle, store eller små, actionspill eller strategispill – det eneste fellesnevneren er at de må være interessante. I utgangspunktet er vi plattform-agnostikere, men hovedfokuset vil nok være på PC og andre datamaskiner.

Vårt mål er ikke å konkurrere med eller erstatte andre norske spillsider, men å være et tillegg. Mange av de spillene vi skriver om blir ikke dekket av de større sidene, som må nå ut til en bredere målgruppe for å overleve. Det er vårt ønske at du som leser siden vår skal oppdage nye og spennende spillopplevelser, som du kanskje ikke ville fått vite om ellers.

Siden vi jobber med siden på fritiden, er det variert hvor mye vi får tid til å poste. Ikke forvent massevis av lesestoff hver dag, men legg oss gjerne i bokmerkene dine, og besøk et par-tre ganger i uken for å se hva som er nytt. Du kan også følge oss på Facebook og Twitter.
 

Joachim_F

Spillhistorie
Medlem
Hyggelig å høre at dere liker det. Veldig kult om alle som kan følger oss på FB (f.eks.), og "sprer ordet" om vi skriver noe som man kanskje synes andre vil ha interesse av å lese. Tviler på at det er særlig mange som aktivt leter etter et nytt, norsk spillnettsted å legge i bokmerkene sine, så vi trenger all den drahjelpen vi kan få. :)