Vitser her alle typer her

jokinutria

Medlem
Litt galgenhumor
Hva er en mann som ble født i italia, vokste opp i spania,bodde i amerika og døde i sverige?

Han e død..


Sønnen i huset spurte en dag sin far :
– Pappa, hva betyr blandede følelser?
Faren tenkte seg godt om og svarte :

– Det, gutten min, er når du ser din svigermor forsvinne utfor et stup med den nye bilen din!

 

jokinutria

Medlem
Litt galgenhumor
3 Menn var døde og kom til himmelporten inn til himmelen. Da kom en engel ut å sa til dem: - Det er bare 1 ledig plass her, så den av dere som har best grunn til å komme inn, får inn.


Mennene synes det var grei så begynte den første mannen: -Jeg sto oppe på verandaen min i blokken der jeg bor, jeg lente meg frammover for å se noe oppstyr nede på gata, så pluttselig datt jeg ned, men heldigvis fikk jeg tak i gelenderet til en fr lengre nede. Men så kom det en fyr helt rød i fjeset og kaset et kjøleskap på meg, så datt jeg ned å døde.
Så var den den andre mannen sin tur:-Jeg var på en fest og kom tidelig hjem, og fant dama mi naken i senga midt på lyse dagen. Jeg ble dirt forbanna, oggikk ut på verandaen eniten tur.Og der så jeg en mann henge fra gelenderet mitt!! Jeg ble jeg så forbanna at jeg kaste kjøleskapet på han. Etter på så angret jeg så at jeg tok selvmord.
Så var det den tredje.....: - Det var jeg som satt i kjøleskapet........
Tre venner døde i en bilulykke, og møtte til orientering ved perleporten.

St Peter spør: 'Når dere ligger i kista og familien deres er samlet rundt dere, hvilke ord ønsker dere å høre fra de etterlatte?'

Den første svarer: 'Jeg vil gjerne høre at jeg var en av min tids flinkeste leger og en fantastisk familiemann.'

Den andre svarer: 'Jeg vil gjerne høre at jeg var en snill far og ektemann, og en lærer som betydde mye for flere av mine elever.'

Den tredje svarer: 'Se! Han rører seg!' 

jokinutria

Medlem
vits 1
Per: Hva tar kortest tid? Å rive ned et hus eller å bygge det opp. Far: Å bygge det opp. For man må bygge det opp før man river det ned.

vits 2
Så vakre tenner du har! – Ja, dem har jeg arvet fra min mor. – Tenk sånn flaks at de passet akkurat!

vits 3
Hva er likheten mellom en båt, en bil og en sjiraff? Vet ikke? Begge to har dekk! Men hva med sjiraffen da? Den bryr vi oss ikke om.

vits 4
Jeg klarer ikke å sove når jeg har drukket kaffe. – Med meg er det omvendt, jeg klarer ikke å drikke kaffe når jeg sover.
 

jokinutria

Medlem
vits 1
Hva får du dersom du bråker med internett? Svar: Nettbank!

vits 2
Vet du hva Mac står for? – Nei – Monkey ass cooperation.

vits 3
Vet du hva DATA står for? Svar: Dobbelt Arbeid Til Alle.

vits 4
Den ene grisen til den andre: – Tror du på liv etter juleaften?

vits 5
Pasienten våknet etter operasjonen på sykehuset og sperret øynene opp: – Takk og pris. Operasjonen De foretok, var altså vellykket, doktor? – Doktor? Jeg er ingen lege. Mitt navn er St.Peter.

vits 6
Læreren: – Mette du må lære deg å skrive tydeligere. Mette: Det er ikke nødvendig, jeg skal bli lege.

vits 7
Legen: – Jeg er redd for at du må operere. Legen: – Men ikke vær redd jeg har gjort dette tusen ganger! Pasienten: Ahh, så beroligende. Legen: Ja, jeg må jo lyktes en gang.

vits 8
Svenskene seg i mellom: – Jeg skulle ønske jeg hadde jakke på meg. – Hva, i denne varmen? – Ja, for da kunne jeg ha tatt den av meg så det ble litt kaldere.

vits 9
Har du hørt om svensken som krysset over prisen på gavekortet, for at den som fikk den ikke skulle få vite hva den kostet?
 

jokinutria

Medlem
Vits 1
Det var en gang en gris som kom inn i ei stue. Så fikk han se en stikkontakt.

"Næmmen, har de murt inn deg da?"

Vits 2
En gammel dame kommer inn i en pornobutikk og sier med svak og dirrende stemme:
-Sss...sselger dere dd...dddildoer?
-Ja, det gjør vi, svarer mannen bak disken..
-Sss...ssssånne bbb..bbatteridrevne? Mmm..mmmed roterende hhhode?
-Jada, sånne har vi svarer mannen og blir nesten litt sjenert.
-Sss..ssånne kkk...kknudrete og med aa..aanuss..ssstimulator??
-Javisst, sånne har vi, svarer mannen og begynner å skjemmes..
-Sss..sssånne der fff..femti centimeter lange og eee...eekstra tykke?
-Ja, sier mannen og rødmer..
-Vv..vvet du mmm..mmuligens hh..hhvordan man ssss....sstenger den av?

*hhaahhaahhhaaaaahhaaa*
 

jokinutria

Medlem
Han Jens Grønlien fra Svullrya var en trivelig kar og hadde mange venner. Kjerring og seks unger hadde’n også. Han hadde hatt mange forskjellige jobber i sitt liv, men de siste årene hadde han jobb som graver på kirkegården til Grue Finnskog kirke.
I alle år var han veldig opptatt av tekniske hjelpemidler. Ikke det at han forsto så mye av det, men han likte å ha alskens duppeditter rundt seg.
Hans siste erobring var en mobiltelefon med talesvar i selve telefonen. Denne var han veldig stolt av, men til Gunhild kjerringa’s, irritasjon fikk ingen lov til å røre denne telefonen og slett ikke hu’ Gunhild.
Men en dag døde Jens og ble behørig pyntet og lagt i kisten i sin fineste dress. I tillegg tok hu’ Gunnhild og plasserte mobiltelefonen hans i jakkelommen for den ville hu’ ikke se mere.
Det var stort fremmøte i begravelsen og kisten var godt pyntet med blomster og kranser. Det ble sunget salmer og holdt minnetaler før kisten ble båret ned til gravplassen med et stort følge baketter. Stillheten ble bare overdøvet av de mange føttene på grusveien før de var fremme, og det ble stille da følget flokket seg rundt graven.
Men mens presten ba en bønn ringte det plutselig i en telefon. Både presten og andre famlet febrilsk i sine lommer inntil følgende melding kom fra kisten:
«Dette er’n Jens Grønlien, jeg kan ikke ta telefonen akkurat nå. Men hvis det haster kan du sikkert treffe meg på kirkegården».
 

jokinutria

Medlem
To gamle menn har fulgt en venn til graven, og etter jordpåkastelsen står de til slutt alene igjen ved graven, og den ene sier: «Er det egentlig noen vits i at vi går hjem igjen?»

En mann er falt ut et vindu i en skyskraper og styrter ned mot gaten i 80 kilometer i timen. I det han passerer tiende etasje, sier han optimistisk: «Det har iallfall gått bra hittil.»
 

jokinutria

Medlem
En mann og en liten gutt går i skogen om natta. Gutten begynner å gråte. Mannen sier "Er du redd?" Gutten nikker, og mannen sier "vel, hvordan tror du jeg føler meg? Jeg må jo gå hele veien tilbake alene!"
 
Topp Bunn